Neljaviljapuder eksootiliste puuviljade ja õuna-südametega
6 dl piima, 4 dl vett, 4 dl neljaviljahelbeid, 2 sl nisukliisid, 6 tl suhkrut, 1 tl soola
Peale: banaanid, õunad, banaan, kiivi, granaatõuna seemned, viinamarjad.
• Kuumuta potis vee ja piima segu keemiseni.
• Lisa sool, helbed ja kliid.
• Hauta u. 5 min. kaane all. Vahepeal võid segada.
• Lisa suhkur.
• Tõsta puder taldrikule ja kaunista.
Tuline tatrapuder tomatisalatiga
1 sibul, 2 sl õli
4 dl tatart, 8 dl vett
1 tl soola, pipart
Soola,maitserohelist
Haki sibul!
Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja kuumuta, kuni see
muutub klaasjaks.
Lisa tatar ja sega.
Lase vesi potis keema ja lisa tatra-sibulasegu ja sool.
Hauta kaane all, aeg-ajalt segades.
Maitsesta pipraga.
Lisand: 2 tomatit
2 dl hapukoort
Lõika tomatid väikesteks tükkideks, lisa hapukoor ja
maitsesta soolaga.
* Tõsta puder taldrikule, juurde tomatisalat ja
maitseroheline
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar